Stap in bij Microsoft Windows 10

Het nieuwste besturingssysteem van Microsoft

Met Windows 10 haalt u de nieuwste en verbeterde Windows in huis. Deze versie bevat de beste features van Windows 7 en 8. Samen met tientallen extra mogelijkheden zorgt de nieuwe versie van Windows ervoor dat u op een vertrouwde en veilige manier kunt multitasken op al uw apparaten. (Zelfs op de smartphone en Xbox). Windows 10 werkt verder ook een stuk sneller dan Windows 7 en is beter beveiligd dan Windows 7 en 8. Stap dus nu in bij Microsoft Windows 10! De belangrijkste vernieuwingen op een rij.

Koop Windows 10 vandaag nog

Als u al een Windows-gebruiker bent kunt u uw besturingssysteem upgraden naar Windows 10. Windows 10 is ook te koop in de winkel. Er zijn twee Windows 10 versies: Windows 10 Home of Windows 10 Pro (De Pro-versie bevat alle functies van Windows 10 Home, plus belangrijke zakelijke functionaliteit voor bijvoorbeeld codering, extern inloggen en het aanmaken van virtuele machines). U kunt Windows 10 ook via een expert kopen en op uw apparatuur laten installeren. Bel voor een offerte en/of een afspraak naar onze servicedesk via 0800-0471.

Maakt u gebruik van een oudere versie, zoals Windows Vista of zelfs Windows XP? Dan raden we u sterk aan om over te stappen op Windows 10. Deze systemen zijn namelijk dermate verouderd dat u online niet afdoende beschermd bent tegen actuele risico’s.

Hoe stapt u over op Windows 10?

Windows 10 controleert voor het upgraden de apparatuur van uw computer en geeft aan of overstappen mogelijk is. We raden aan om ook altijd zelf na te gaan of uw computer en software geschikt is om over te stappen op Windows 10. Externe apparatuur, zoals printers, checkt Windows 10 namelijk niet. Het is daarnaast verstandig om voor de upgrade uw persoonlijke bestanden buiten de computer op te slaan als back-up. (Bijvoorbeeld op een externe harde schijf of USB stick).

Hulp nodig bij de upgrade?

Schakel een expert in

Heeft u liever dat een professional nagaat of uw apparatuur en software geschikt is voor Windows 10? De experts van Experteam helpen u graag bij het upgraden van uw apparaten. Bel voor een afspraak met een expert in uw regio naar 0800 0471 of klik op ‘Boek een expert.’