Digitaal documentenbeheer met een cloudapp

Steeds meer werknemers in het MKB maken gebruik van de mogelijkheden om flexibel te werken. Daardoor is ondernemen in de cloud dé kans om werken makkelijker, beter, leuker en veiliger te maken. De cloud biedt ook de mogelijkheid om uw zakelijke kilometers te beheren. Of om visitekaartjes online te bewaren. Het is zelfs mogelijk om via een app offertes en facturen te maken. In dit artikel lees u meer over handige cloudapps voor de ondernemer:

 1. Visitekaartjes & bonnetjes
  Met de app CamCard scant u visitekaartjes in, zo raakt u nooit meer visitekaartjes kwijt. De app CamScanner is geschikt om bonnetjes in de cloud op te slaan van bijvoorbeeld zakelijke aankopen, lunches en diners. Deze apps zijn beschikbaar voor: Android, iPhone en Windows Phone.
 2. Offertes en facturen
  Met de app Moneybird kunt u via de cloud offertes en facturen maken. Uw klanten kunnen de digitale factuur direct betalen met iDEAL of Paypal.
 3. Autoritten
  Voor het bijhouden van uw auroritten kunt u RitMeter (iPhone) en Ritregistratie (Android) gebruiken. Met deze app kunt u uw kilometers registeren en uitdraaien. Zo heeft u uw ritgegevens altijd en overal beschikbaar in de Cloud.
 4. Bestanden
  Ga nooit meer met een volle map naar je klanten, maar haal je bestanden uit de Cloud. Met Google Drive, Microsoft Office 365 en de iCloud van Apple heb je documenten, grafieken, foto’s en video’s altijd bij de hand.

Advies van een Expert

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over hoe uw organisatie productiever wordt door in de cloud te gaan? Een expert van Experteam vertelt u graag meer over de cloud, en maakt inzichtelijk wat de cloud voor uw organisatie kan betekenen. Bel voor een afspraak met een expert naar onze Servicedesk via het gratis telefoonnummer 0800-0471.